Bekijk onze grote PVC collectie

Veel items van onze collectie zijn te bekijken op grote borden dat maakt het kiezen eenvoudiger


PVC Mflor

mFLOR designvloeren bieden vele voordelen.
Ze zien eruit als natuurlijke houten of stenen vloeren, echter zonder de nadelen hiervan.
De voordelen op een rij:

  • Natuurgetrouwe uitstraling.
  • Waterbestendig en daardoor toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens.
  • Eenvoudig te reinigen.
  • Hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud.
  • Aangenaam, zacht loopgeluid.
  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.
  • Ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen voor een gezond binnenklimaat.
  • Tot 15 jaar garantie.

In mFLOR Studio is een ruime keuze uit interieurfoto’s, die verschillende woonstijlen en toepassingsmogelijkheden vertegenwoordigen. Ook kunnen de kleur van de wanden en legpatronen van de vloer naar wens worden ingesteld. Daarnaast kunnen alle soorten decorstrips worden toegevoegd, waardoor de vloer op de door u gekozen foto een nieuwe decoratieve dimensie krijgt. Op deze manier kunt u zich gemakkelijk een beeld vormen van de vloer op een groter oppervlak en de verschillende vloeren met elkaar vergelijken.

Veel succes met het ontwerpen van uw eigen vloer!
open de Mflor studio

PVC Vivafloors

Over Vivafloors

"Meer dan een mooie vloer, een vloer voor het leven"

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De vloer moet passen bij uw manier van leven en bij uw stijl van wonen. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw uiteindelijke keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs.

Vloeren van Vivafloors maken voor u de keuze een stuk eenvoudiger.

Vivafloors levert hoogwaardige PVC vloeren en PVC vloerbedekking en heeft haar collectie volledig afgestemd op de wensen van de klant. Vivafloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart. Wij zeggen niet voor niks dat een vivafloor “een vloer voor het leven is”.

Mocht u kiezen voor een vloer van Vivafloors dan betekent dat u een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

Om dit te bewerkstelligen moet Vivafloors alsmede onze dealers zich houden aan strenge voorwaarden. Dat kan alleen als Vivafloors waarmaakt wat we u beloven; u mag ons, net als onze dealers, houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak.Meer info vivafloors

PVC beautifloor

PVC Design vloeren

Dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken, zijn Beautifloor PVC Design vloeren toonaangevend binnen dit vloerensegment. Beautifloor PVC Design vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit. Er zijn vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Door toepassing van decorstrips krijgt de vloer al een geheel andere “look”, maar ook legpatronen met bijvoorbeeld borderranden of visgraatmotieven zijn heel goed mogelijk en geven een vloer een eigen karakter. Alle vloeren in de Beautifloor PVC Design collectie zijn geschikt voor vloerverwarming- en vloerkoeling. Zo zijn de vloeren ook waterbestendig en hebben een aangenaam loopgeluid.


Meer info Beautifloor

PVC Green-flor

Authentiek & Modulair

Realistisch, oorspronkelijk en authentiek zijn slechts enkele woorden kenmerkend voor onze ontwerpen. Het Green-Flor® vloerenprogramma biedt u een breed scala aan exclusieve, tijdloze, exotische, moderne en trendsettende ontwerpen. De nieuwste geavanceerde druk-en productietechnieken waarborgen de meest nauwkeurige reproductie van het originele natuurlijke materiaal met betrekking tot kleur, diepte en subtiele nuances zoals de natuur het oorspronkelijk bedoeld heeftMeer info Green-flor

De grote merken van Rietdijk Interieur

Bij Rietdijk Interieur verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte