Buitenzonwering? Kom naar Rietdijk Interieur!

Estate terrasschermen

Onder het scherm gaat het leven comfortabel door!

Het terrasscherm is voor veel mensen een vertrouwd gezicht aan huis. Estate zonwering biedt een ruime keuze op het gebied van terrasschermen. De terrasschermen zijn leverbaar vanaf 3 tot 7 meter uit 1 stuk. Deze zijn leverbaar in verschillende prijsklasses in de Estate collectie.

Estate rolluiken

Naast zonwering leveren wij ook rolluiken op maat. Estate® Rolluiken bestaan uit een aluminium pantser, welke via de geleiders oprolt in een omkasting. Uiteraard zijn deze rolluiken niet alleen zonwerend, maar zelfs lichtdicht en isolerend. Estate® Rolluiken zijn inbraakvertragend, geluidsisolerend, koude en warmte werend en privacy verhogend. Ideaal voor etalages, winkelingangen, kantoorpanden, studio’s en sportscholen, maar ook voor particulieren voor bijvoorbeeld dakkapellen en dakramen. Estate® rolluiken zijn in elke gewenste afmeting leverbaar en met verschillende manieren van bediening.
 

Voor alle producten geldt dat Somfy de motoren levert met 5 jaar garantie.

Estate Sreens

Het verschil tussen screens en uitvalschermen of knikarmschermen, is dat een screen verticaal langs het raam hangt. Deze vlakhangende zonwering werd veelal gebruikt als projectzonwering, maar wordt nu steeds vaker bij particulieren toegepast. Het voordeel van een screen is dat deze langs de gevel hangt en dus geen ruimte wegneemt van bijvoorbeeld een looppad.

Een Estate® Screendoek werkt anders dan het doek van een knikarm- of uitvalscherm. Een screendoek is namelijk geen acryldoek, maar wordt geweven uit gecoate glasvezeldraden, waardoor een ‘open’ structuur ontstaat. Een screendoek filtert het zonlicht waardoor het binnen minder warm wordt en ter voorkoming van hinderlijke reflecties. Een screen werkt bovendien privacy verhogend. Let wel; 's avonds, wanneer er binnen licht brandt, kunnen voorbijgangers wel naar binnen kijken. Het zicht gaat richting de kant waar het licht vandaan komt.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook