Feel well matrassencollectie

Feel Well collection

De Feel Well Collection biedt u een uitgebalanceerd scala aan mogelijkheden. Dit programma geeft u de mogelijkheid om uw matras aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Dit, ongeacht de matraskeuze van uw partner. Immers, alle matrassen hebben een hoogte van 21 cm. Iedereen is anders, iedereen slaapt anders. Deze collectie biedt u een keuze uit diverse matrastypes zoals: • pocket • latex • koudschuim • visco.Voor de hoezen van deze matrassen heeft u een keuze uit 4 types:

INTRO

Mooie kwaliteit dubbeldoek met een uitstekende prijs/ kwaliteitsverhouding. De luxe hoes is doorstikt met 300 gr./m² dacron en afneembaar d.m.v. 3-zijden rits. De hoes is chemisch reinigbaar

AEGIS CARBON

Aegis Carbon is een futuristische kwaliteit, die aan de strengste gezondheidseisen voor een matrastijk voldoet. Hij biedt u een ultra hygiënisch en antiallergisch slaapklimaat en beschermt u met zijn carbonvezels tegen elektrostatische elektriciteit.

BAMBOO

Bamboo is in alle opzichten het milieuvriendelijkste weefsel: de grondstof (grassen) groeit razendsnel aan en het eindprodukt kan gerecyceld en tot compost verwerkt worden. Het biedt u een puur natuurlijk slaapklimaat, met een aangename touch, een natuurlijke glans, een natuurlijke ventilatie. de Bamboo tijk is doorstikt met wol.

VENTILAIR

Een hoes die is voorzien van een speciale 3D luchtlaag. Deze zorgt voor een koel en droog slaapmilieu. De luchtlaag beschermt tegen vochtigheid, waardoor huismijt en andere bacteriën geen kans krijgen. Luchtcirculatie blijft behouden tot een gewicht van 2000 kg, uitermate geschikt voor zware personen. De hoes is deelbaar d.m.v. een ritssluiting aan 4-zijden en chemisch reinigbaar.

Zorgbed Houston van Vroomshoop

Zorgbed Houston

Zorgbed Houston is een praktisch hoog/laag bed met een eigentijdse uitstraling, zeer geschikt voor zorgtoepassingen. Geheel in hoogte elektrisch te verstellen en van de bodem is de rug- en knieholteondersteuning elektrisch verstelbaar. compleet met pappagaai greep 1995,00Salland collectie Vroomshoop

Salland

Landelijke slaapkamers, beleef het buitenleven in uw eigen huis! De Sallandse rust ziet u terug in de vier karakteristieke bedden met robuuste poten en lijsten uitgevoerd in landelijke grijs en whitewash eiken tinten.

Senioren ledikanten van Vroomshoop

Supreme

De Supreme collectie is de comfortcollectie van Vroomshoop Meubelen, bestaande uit een ledikanten die zeer geschikt zijn voor ouderen. Robuust, tijdloos en op comforthoogte.


Meer info