Trappen bekleding met PVC, tapijt of een traploper

Trap bekleden

Is de trapbekleding aan vervanging toe of wil je een volledig nieuwe uitstraling? Dan zijn er tal van mogelijkheden om een trap er weer als nieuw uit te laten zien. Of je nu een dichte of open trap hebt, de trap recht is of een draai heeft, of deze met of zonder zijkant is… Onze stoffeerders komen de trapbekleding vakkundig bij je installeren. En kies je voor een klassieke, eigentijdse of landelijke stijl? We helpen je graag de juiste keuze te maken. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden voor jouw trap. 

PVC op de trap

Wil je ook een een gestoffeerde trap zonder onderhoud? Maar dan wel veilig en echt duurzaam? PVC-trappen zijn niet van echt hout te onderscheiden! Het is de nieuwste technologie binnen de trapstoffering, onze PVC soorten zijn sterker dan de beste kwaliteit laminaat De PVC is tevens 100% Waterbestendig, en met een zeerhoge geluidsreductie. Een PVC trap is gemakkelijk te onderhouden. De materialen zijn vochtbestendig en vuil kan eenvoudig worden afgenomen. Voor regelmatig onderhoud adviseren wij de trap af te nemen met een zachte, vochtige doek.

Tapijt op de trap

Een trap die netjes is gestoffeerd, ziet er niet alleen mooi uit maar voelt zacht aan de voeten en maakt nagenoeg geen geluid tijdens het belopen.

Het stofferen van een trap kan op twee manieren gebeuren. Wil men een traploper effect bereiken, dan zal men slechts een gedeelte (het midden) van de trap stofferen. Bij een volledige stoffering wordt de volledige trap bekleed.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook