Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Desso tapijt in de regio Leimuiden, Roelofsarendsveen, Alphen aan de Rijn en Rijnsaterswoude

Ontdek de DESSO tapijt collectie bij Rietdijk Interieur. Geniet van het zachte gevoel van hoogpolig tapijt gecombineerd met praktisch gemak, creatieve vrijheid en duurzaamheid.

Bezoek onze showroom
DESSO ONE Soft Planks

Met DESSO ONE Soft Planks kun je naadloos een uniek tapijt leggen in natuurlijke tinten. Deze tapijtplanken zijn eenvoudig te vervangen, waardoor je niet de hele vloer hoeft te vernieuwen. De collectie is 100% recyclebaar en draagt bij aan een betere toekomst.

Desso & Ex Nature

Het Desso & Ex Nature vloerenconcept is geïnspireerd op de natuur en ontwikkeld in samenwerking met Odette Ex van Ex Interiors. De collectie biedt dessins in natuurlijke kleurgroepen, waarmee je een persoonlijke woonstijl kunt creëren.

Desso Patterns & Shades

Creëer een industriële look met de Patterns & Shades collectie van Desso. Het Shades dessin heeft de uitstraling van verweerd beton, terwijl de Patterns dessins een luxe vintage uitstraling geven. Bezoek Rietdijk Interieur in Leimuiden voor meer informatie en stalen.

Desso Tapijt met marmerlook in Leimuiden

De Sense of Marble tapijtlijn van Desso biedt een geliefde marmerlook die goed past in verschillende interieurs. Combineer het met hout voor een botanische uitstraling of met staal voor een industrieel interieur. Kies voor kamerbreed tapijt of een prachtig vloerkleed. Sense of Marble is verkrijgbaar in tien kleuren.

Langdurig woongenot met Desso tapijt

Rietdijk Interieur in Leimuiden biedt Desso tapijt vanwege de milieuvriendelijkheid, design en functionaliteit. Bezoek onze showroom, bekijk en voel het comfortabele tapijt zelf. Wij zorgen voor een perfect op maat gelegd tapijt.

Waarom Desso tapijt bij Rietdijk Interieur in Leimuiden

Desso wil marktleider zijn op het gebied van milieuvriendelijke vloerproducten. Met een focus op gezondheid levert Desso een belangrijke meerwaarde qua design en functionaliteit. Bekijk en voel het comfortabele tapijt zelf in onze showroom bij Rietdijk Interieur in Leimuiden. Keuze gemaakt? Wij leggen jouw tapijt perfect op maat!