Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Jouw Parade tapijt specialist

Van vrolijke kleuren in een logeerkamer tot rustige natuurtinten in de woonkamer, bij ons vind je Parade tapijt dat perfect past bij jouw interieur. Onze tapijten zijn niet alleen comfortabel aan je voeten, maar dragen ook bij aan een prettige akoestiek in huis. En het beste van alles? Parade tapijt is veilig en recyclebaar!

  • Kamerbreed tapijt
  • Vloerkleden op maat
  • Tapijt voor trappen
Bezoek de showroom
Zorgeloos op maat

Wil je een grote kamer optisch afbakenen? Onze specialisten helpen je graag met een Parade vloerkleed op maat. Laat je inspireren door de verschillende kleuren en stijlvolle designs. Durf te combineren of kies voor een tapijt met een prachtig afgewerkte rand. Met Parade tapijt geef je jouw interieur een persoonlijke touch.

Voor elke kamer

Ben je op zoek naar een extra zacht tapijt of een gemakkelijk te onderhouden vloer? Bij Rietdijk Interieur adviseren wij je graag in onze winkel in Leimuiden. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Parade tapijt en creëer een warme en sfeervolle uitstraling in jouw woning.

Van vloer tot trap

Bij Rietdijk Interieur vind je Parade tapijt voor elke kamer en zelfs voor trappen. Onze uitgebreide collectie biedt talloze mogelijkheden om jouw woning compleet te maken. Verbeter de akoestiek en creëer een comfortabele omgeving met Parade tapijt. Laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte optie uit ons ruime assortiment. Je bent van harte welkom in onze showroom in Leimuiden!

Persoonlijk interieuradvies

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan Parade tapijt, vloerkleden, en tapijt voor trappen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw thuis.
Maak een afspraak