Merk logo

Parade tapijt bij Rietdijk Interieur kun je kopen in de regio Leimuiden en Roelofarendsveen

Parade tapijt is er voor ieder doel en elk interieur. Kom naar Rietdijk Interieur in de regio Leimuiden en Roelofarendsveen voor een kamerbreed tapijt, een warm vloerkleed op maat of tapijt op de trap. Comfortabel aan de voeten en prettig voor de akoestiek in huis. Bij Parade mag je ook nog eens rekenen op veilig recyclebare producten!

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Rietdijk Interieur

Stijlvol Parade tapijt van Rietdijk Interieur

Met Parade tapijt kun je in elk interieur uit de voeten. Van vrolijke kleuren in een kinderkamer tot natuurtinten in een woonkamer. Of je nu zoekt naar een extra zacht tapijt of een eenvoudig te onderhouden vloer, we adviseren je graag!


Maak een afspraak

Parade vloerkleed op maat

Een Parade vloerkleed op maat helpt je een grote kamer af te kaderen. De specialisten van Rietdijk Interieur adviseren je graag over de juiste maten en sfeervolle designs. Durf jij verschillende kleuren in een tapijt te combineren? Of ga je liever voor één tapijt met een stijlvol afgewerkte rand?

Rietdijk Interieur: tapijt van vloer tot trap

Jouw vloer is de basis van je woning en die moet natuurlijk goed zijn. Kies uit de meest uiteenlopende tapijten voor iedere kamer en trap of stel een vloerkleed op maat samen. Comfortabel en ideaal als je de akoestiek in je woning wilt verbeteren. Wij helpen je graag de beste optie te vinden uit de oneindige mogelijkheden. Je bent welkom bij Rietdijk Interieur in Leimuiden.


Neem contact op met Rietdijk Interieur voor meer informatie

Rietdijk Interieur in de regio Leimuiden en Roelofarendsveen, voor Parade:

- Kamerbreed tapijt
- Vloerkleden op maat
- Tapijt voor trappen