Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Novilon (Marmoleum en Allura)

Forbo is een wereldwijde producent en leverancier van hoogwaardige vloeren voor zowel projecten als consumenten. Bij Rietdijk Interieur in Leimuiden vind je een ruim aanbod aan Forbo vloeren. Bezoek onze winkel en laat je verrassen door de kwaliteit en levensduur van deze prachtige vloeren.

Bezoek de showroom
Hollands vakwerk van Novilon

De merken Marmoleum, Novilon en Allura van Forbo bieden hoogwaardige vloeren, gemaakt met groene energie. Deze milieuvriendelijke vloeren transformeren jouw kamer in een stijlvolle ruimte. Met elk hun eigen kwaliteiten, zoals geluidsdemping en een robuuste uitstraling, is er altijd een vloerbedekking die precies bij jou past. Bij Forbo staat Hollands design en kwaliteit centraal, en duurzaamheid is een prioriteit bij het produceren van deze vloeren. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de veelzijdige wereld van Forbo.

Geluidloos met Novilon vloeren

Deze vinyl vloer is warm, veerkrachtig en staat bekend om zijn uitstekende geluiddempende eigenschappen. Met Novilon geniet je van een stillere woning dan met laminaat, en het vereist weinig onderhoud. Kies uit vier stijlen - beton, hout, abstract en vtwonen - en geniet van een comfortabele en rustige woonomgeving. Perfect op maat gelegd.

Novilon in een notendop

Sterk geluiddempend Warm en comfortabel Weinig onderhoud nodig Geschikt voor vloerverwarming Krult en krimpt niet Keuze uit vier stijlen Bezoek Rietdijk Interieur in Leimuiden om een indruk te krijgen van Novilon. We hebben ook Marmoleum en Allura vloeren in ons assortiment.
Kom langs

Rietdijk Interieur, jouw Novilon specialist in de regio Leimuiden, Roelofsarendsveen, Alphen aan de Rijn en Rijnsaterswoude.

Rietdijk Interieur is dé Novilon specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Novilon en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Leimuiden naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij leggen jouw Novilon vloer perfect op maat!

Maak een afspraak