Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Interfloor vloer kopen bij Rietdijk Interieur in Leimuiden

De vloer vormt letterlijk de basis van het interieur. Het inrichten van de woning begint bijna altijd bij de keuze van de vloer. Warm of koel of vooral praktisch. Hard, zacht of hout? Dit alles kan van grote betekenis zijn voor de akoestiek of ligt het accent juist op duurzaamheid.

Rietdijk Interieur in Leimuiden verkoopt vloeren van Interfloor. Ben jij op zoek naar een vloer met een lange levensduur? Kom dan eens langs in de winkel en neem een kijkje.

Bezoek onze showroom

Een Interfloor vloer van goede kwaliteit die bij jouw wensen past

Zachte vloeren voelen comfortabel aan en stralen sfeer en warmte uit. Bovendien heeft tapijt een geluid en warmte isolerend effect en verbeterd het de algehele akoestiek in uw woning. Daarnaast is het goed voor je gezondheid. In ruimtes met tapijt bevat de lucht 50% minder vrije stofdeeltjes.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak bij Rietdijk Interieur in Leimuiden.

Voor elke stijl een vloer van Interfloor bij Rietdijk Interieur

Er is een grote keuze in kwaliteiten, kleuren en toepassingen. Tapijt is ook goed geschikt voor op uw trap, u heeft namelijk minder kans om uit te glijden, omdat tapijt lekker stroef is.

Wil je weten welke kleur en kwaliteit bij jou past? Kom langs in onze showroom in de regio Leimuiden, Roelofsarendsveen, Alphen aan de Rijn en Rijnsaterswoude

Rietdijk Interieur, jouw Interfloor specialist in de regio Leimuiden, Roelofsarendsveen, Alphen aan de Rijn en Rijnsaterswoude.

Maak een afspraak