Rietdijk Interieur adviseert en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort uw nieuwe woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf?

De historie van Rietdijk Interieur

Rietdijk Interieur in Leimuiden is een familiebedrijf dat al meer dan 120 jaar actief is in de woninginrichting. Om precies te zijn sinds 1894. Wij combineren vakkennis met een persoonlijke benadering en een goede service voor al onze klanten, zowel particulieren als bedrijven. Ons assortiment bestaat o.a uit PVC vloeren, tapijt, laminaat-, vinyl-, marmoleum, raamdecoratie, shutters, buiten zonwering en horren.


Neem contact op met Rietdijk Interieur

Rietdijk Interieur neemt u alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort uw nieuwe woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Rietdijk Interieur adviseert en realiseert als het gaat om uw interieur, zowel zakelijk als privé. U vindt onze winkel in Leimuiden. Een interieurwinkel gespecialiseerd in, harde vloeren: PVC, Laminaat, vinyl, rubber, zachte vloeren: tapijt, trapbekleding: PVC, tapijt. Raambekleding: Gordijnen, jaloezieën hout of aluminium, rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissé en duette shades, Shutters, Horren en Buiten zonwering.


Neem contact op met Rietdijk Interieur

De grote merken van Rietdijk Interieur

Bij Rietdijk Interieur verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte