Over Rietdijk Interieur

Rietdijk Interieur in de regio Leimuiden, Roelofsarendsveen, Alphen aan de Rijn en Rijnsaterswoude is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

De historie van Rietdijk Interieur

Rietdijk Interieur in Leimuiden is een familiebedrijf dat al meer dan 125 jaar actief is in de woninginrichting. Om precies te zijn sinds 1894. Wij combineren vakkennis met een persoonlijke benadering en een goede service voor al onze klanten, zowel particulieren als bedrijven. Ons assortiment bestaat o.a uit PVC vloeren, tapijt, laminaat-, vinyl-, marmoleum, raamdecoratie, shutters, buiten zonwering en horren.

Rietdijk Interieur neemt u alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort uw nieuwe woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Rietdijk Interieur adviseert en realiseert als het gaat om uw interieur, zowel zakelijk als privé. U vindt onze winkel in Leimuiden. Een interieurwinkel gespecialiseerd in, harde vloeren: PVC, Laminaat, vinyl, rubber, zachte vloeren: tapijt, trapbekleding: PVC, tapijt. Raambekleding: Gordijnen, jaloezieën hout of aluminium, rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissé en duette shades, Shutters, Horren en Buiten zonwering.